• Welkom

  Het reservatiesysteem heeft een upgrade gekregen van TennisVlaanderen en dit heeft toch enkel gevolgen voor onze leden die een plein willen reserveren.

  Zo kan man vanaf nu 2 beurten reserveren (vroeger 1), maar je moet wel altijd 2 namen opgeven. De zgn losse verhuur bestaat niet meer. gastspelers moeten eerst worden aangemeld in het systeem en dat kan enkel aan de bar.

  Reeds 8 jeugdploegen kwalificeerden zich voor de eindronde: een overzicht

  Klik hier voor een volledig overzicht van onze ploegen met alle uitslagen 

 • Als lid van KTTC

 • Hier een lijst van onze leden die een tornooi hebben gewonnen (enkel in TennisVlaanderen). We zien enkel de resultaten van onze spelers. Dus als je een dubbel wint met een partner van een andere club, dan staat zijn of haar naam er niet op. Om de lijst gemakkelijk te raadplegen staan de  recente winnaars bovenaan.

 • De interclubkalender 2019 vind je HIER. Als je wil zien wie er thuis speelt, dan moet je DIT openen

  De ploegen zijn samengesteld en zien er als volgt uit (klik op de gewenste reeks)

 • Op zondag 24 maart vliegt het jeugdbestuur weer in de kookpotten. We bieden verschillende soorten lekkere pasta's en dessertjes aan. Inschrijven kan tot en met 20 maart 

   

 •             De club werd in 1949 opgericht. Enkele heren staken de koppen bij elkaar en brachten geld in de pot. Alles samen bracht men 75.000 BF samen. Een heel bedrag in die tijd. Hiermee werden 2 pleinen aangelegd voor de kostprijs van 92.000 BF. Voorzitter werd Erard De Schaetzen, secretaris, materiaalmeester, tornooileider werd Pierre Derriks, en dit voor vele jaren. De officiële opening vond plaats op 22 augustus met een exhibitiewedstrijd door 4 leden van Excelsior Hasselt: Henri en Lou Hamont, Paul Moray en C. Engelen. Dit waren de 4 beste Limburgers op dat moment. In het stichtingsjaar mocht de jonge club al een Limburgse kampioene vieren, Elisabeth Claesen, toen B-15.

  In 1950 werd het eerste open tornooi ingericht en in 1952 werd een derde plein aangelegd

Pagina's

Abonneren op Front page feed