• Welkom

  De jeugd kan vanaf vandaag inschrijven voor het Kersttornooi (1ste week kerstvakantie).

  Ook voor 2018 mogen we de titel 'JEUGDVRIENDELIJKE TENNISCLUB" met "ERKENDE TENNISCHOOL" voeren. Onze club eindigde weer enkel plaatsen hoger op de Vlaamse ladder. Klassement

 • Op aanvraag van vele leden hebben we dit jaar terug een poging ondernomen om onze spelers (zowel jeugd als volwassenen) in dezelfde kledij te krijgen. Dit is ons ook gelukt!

  Wij kunnen u met 100% garanderen dat de kleding tijdig aanwezig zal zijn zodat iedereen de interclub kan starten met de nieuwe outfits. Wij hebben in samenwerking met Descarto gekozen voor het merk ‘Erima’. Dit is een merk dat al jaren meedraait in de sportclubs en zeer kwaliteitsvol is. Tevens zijn de prijzen ook zeer democratisch. Deze lijn zal verkrijgbaar zijn gedurende 3 jaar.

  Wat kan je kiezen

 • Voor het seizoen 2018 werden volgende transfers gedaan:

  Naam en Voornaam Klassement Van Naar
  Barras Steve B-15 Excelsior KTTC
  Van Bael Alexander C+30/4 KTTC Tennisdel
  Van Bael Maximiliaan C+30/5 KTTC Tennisdel
  Van Bael Roeland C+30/5 KTTC Tennisdel

   

 • Hier een lijst van onze leden die een tornooi hebben gewonnen (enkel in TennisVlaanderen). We zien enkel de resultaten van onze spelers. Dus als je een dubbel wint met een partner van een andere club, dan staat zijn of haar naam er niet op

 • Het jeugdclubkampioenschap met 55 deelnemers is tijdens de herfstvakantie een heus succes geweest. Over de formule mag er dan discussie zijn, namelijk een inschrijvingslijst voorleggen en vragen dat diegenen die niet kunnen of willen meedoen zich uitschrijven. Toch denk ik dat dit nog de beste manier is om onze jeugdspelers tot een speelmoment te brengen.

  Fair Play was alom tegenwoordig. Persoonlijk heb ik van elke wedstrijd genoten: beginners met stress maar met inzet en spannende wedstrijden bij de competitieve speler.

 • PALMARES HERFST DUBBEL TORNOOI 2017
   
         REEKS WINNAAR PARTNER
  DUBBEL DAMES 140 pt BERVOETS Ruth HEYRMAN Yenthel
  DUBBEL DAMES 75 pt GRAULS Elissa JACKERS Ann
  DUBBEL DAMES 40 pt MEERS Inge THEUNISSEN Sanne
  DUBBEL DAMES 15 pt NOELMANS Renilde

Pagina's

Abonneren op Front page feed