• Welkom

  KTTC meldt U met spijt het overlijden van ons lid en ex-voorzitter Gilbert Van Manshoven.  We willen hierbij ons medeleven betuigen met de beproefde familie.

  Het afscheid heeft nu zaterdag om 11u plaats bij Uitvaartzorg Driesen.  We hopen dat veel KTTC-leden de gelegenheid kunnen waarnemen om afscheid van Gilbert te nemen en hem te bedanken voor alles wat hij voor KTTC betekend heeft.

  Het bestuur van KTTC

  De interclubkalender 2019 is gekend.

  Klik hier voor een volledig overzicht van onze ploegen. met de planning van de thuiswedstrijden.  Let op: de speeldag kan verschillen met de aangegeven speeldag. De thuiskalender moet nog worden opgemaakt.

  Als extra service worden de uitploegen verwittigd via ELIT. We doen dit een 3-tal weken op voorhand. Je krijgt hier ook de bevestigiung van via mail.

 • Op zondag 24 maart vliegt het jeugdbestuur weer in de kookpotten. We bieden verschillende soorten lekkere pasta's en dessertjes aan. Inschrijven kan tot en met 20 maart 

   

 •             De club werd in 1949 opgericht. Enkele heren staken de koppen bij elkaar en brachten geld in de pot. Alles samen bracht men 75.000 BF samen. Een heel bedrag in die tijd. Hiermee werden 2 pleinen aangelegd voor de kostprijs van 92.000 BF. Voorzitter werd Erard De Schaetzen, secretaris, materiaalmeester, tornooileider werd Pierre Derriks, en dit voor vele jaren. De officiële opening vond plaats op 22 augustus met een exhibitiewedstrijd door 4 leden van Excelsior Hasselt: Henri en Lou Hamont, Paul Moray en C. Engelen. Dit waren de 4 beste Limburgers op dat moment. In het stichtingsjaar mocht de jonge club al een Limburgse kampioene vieren, Elisabeth Claesen, toen B-15.

  In 1950 werd het eerste open tornooi ingericht en in 1952 werd een derde plein aangelegd

 • De interclubkalender 2019 vind je HIER. Als je wil zien wie er thuis speelt, dan moet je DIT openen

  De ploegen zijn samengesteld en zien er als volgt uit (klik op de gewenste reeks)

 • Winterinterclub Info

  Ook in het winterseizoen 2018/19  gaan we verder met de winterinterclub.

  Kies wat je wil zien:

 • Een overzicht van ons trainingsprogramma voor het zomerseizoen kan je HIER inkijken.

  Voor alle trainingen kan je inschrijven via de inschrijfformulieren, maar natuurlijk kan je ook on-line inschrijven vanaf 10/2/19 via onze website www;kttc.be

   

   

Pagina's

Abonneren op Front page feed